Wat is de beste Slaaptracker ring? Lees het hier!

Ontdek de beste smart rings met slaaptrackers van 2024. Verbeter je slaapkwaliteit met geavanceerde technologie. Lees meer!

De Beste Smart Rings met Slaap Trackers van 2024

Smart rings worden steeds populairder, vooral vanwege hun handige functies zoals slaap tracking. Als je op zoek bent naar de beste slaap tracker ring, ben je hier aan het juiste adres. In deze blogpost bespreken we de top keuzes van 2024.

Inhoud

Deel het!

Kuno Smart Ring

Kuno Smart Ring

De Kuno Smart Ring staat bovenaan de lijst als het gaat om smart rings met een slaaptracker. Deze slimme ring houdt niet alleen je slaap in de gaten, maar meet ook je hartslag, bloedzuurstof en stappen. Dankzij de waterdichte functie hoef je je geen zorgen te maken over natte omstandigheden. Het beste is dat hij werkt zonder abonnement en je al je gezondheidsdata kunt bekijken via de Qring-app, die compatibel is met Apple Health en Samsung Health. Perfect voor wie zijn slaap en gezondheid wil monitoren zonder gedoe.

Ultrahuman Ring AIR

Een andere geweldige optie is de Ultrahuman Ring AIR. Deze slaap tracker ring is ook gemaakt van titanium en biedt een batterijduur van vijf dagen. Hij is waterbestendig tot ATM 10 en weegt slechts 2,4 gram. Je merkt bijna niet dat je hem draagt! De Ultrahuman App helpt je niet alleen je slaap te monitoren, maar ook je stressniveaus en activiteit.

 

Oura Ring Gen 3

Oura Ring Gen 3

De Oura Ring Gen 3 is een van de bekendste smart rings die je kunt vinden. Gemaakt van titanium, ziet deze ring er niet alleen stijlvol uit, maar is hij ook super duurzaam. Met een batterijduur van zes dagen en waterbestendigheid tot 100 meter, hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen of waterschade. De Oura App geeft je gedetailleerde inzichten in je slaap, zodat je precies weet hoe je nachtrust ervoor staat.

 

RingConn Smart Ring

RingConn Smart Ring

De RingConn Smart Ring is super veelzijdig met een batterijduur van zeven dagen en waterbestendigheid tot 50 meter (IP68). Deze ring is gemaakt van titanium en heeft functies zoals hartslagmonitoring, bloedzuurstofmonitoring en natuurlijk slaaptracking. Met de RingConn App krijg je uitgebreide inzichten in je dagelijkse activiteiten en slaap, waardoor je je gezondheid optimaal kunt beheren.

Circular Ring Slim

De Circular Ring Slim is ook een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een slaap tracker ring. Deze ring is gemaakt van roestvrij staal en biedt een batterijduur van vijf dagen. Hij is waterbestendig tot 50 meter (IP68) en weegt slechts 2 gram, wat hem een van de lichtste opties maakt. De Circular App geeft je gedetailleerde inzichten in je slaap en dagelijkse activiteiten. Bovendien heeft deze ring een trilfunctie, wat handig kan zijn voor stille meldingen.

Vergelijking van de Beste Smart Rings met Slaap Trackers

Om je te helpen bij het kiezen van de beste slaap tracker ring, hebben we een vergelijkingstabel samengesteld met de specificaties van de besproken smart rings:

KenmerkOura Ring Gen 3Ultrahuman Ring AIRRingConn Smart RingCircular Ring Slim
MaterialenTitaniumTitaniumTitaniumRoestvrij staal
Batterijduur6 dagen5 dagen7 dagen5 dagen
WaterbestendigheidTot 100mATM 10IP68 (tot 50m)IP68 (tot 50m)
Gewicht4-6 gram2,4 gram3-5 gram2 gram
HartslagmonitoringJaJaJaJa
StappentellerJaJaJaJa
SlaaptrackingJaJaJaJa
BloedzuurstofmonitoringJaJaJaJa
ActiviteitstrackingJaJaJaJa
StresstrackingNeeJaJaJa
TrilfunctieNeeNeeNeeJa
Prijs (ongeveer)€299 – €399€299 – €399€229 – €279€259 – €329

Wat maakt een goede slaap tracker ring?

Bij het kiezen van een slaap tracker ring zijn er een paar belangrijke dingen om op te letten. Ten eerste wil je een ring die comfortabel zit, aangezien je hem de hele nacht moet dragen. Let ook op de batterijduur; je wilt niet elke dag hoeven opladen. Waterbestendigheid is een bonus, vooral als je de ring altijd om wilt houden, zelfs tijdens het douchen of zwemmen.

Waarom een smart ring voor slaap tracking?

Smart rings bieden een discrete en comfortabele manier om je slaap te monitoren. Ze kunnen je gedetailleerde informatie geven over je slaapfasen, zoals lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap. Dit kan je helpen om patronen te herkennen en je slaapgewoonten te verbeteren. Bovendien bieden veel smart rings extra functies zoals hartslagmonitoring, bloedzuurstofmonitoring en stappenteller. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor iedereen die zijn gezondheid wil bijhouden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste slaap tracker ring, zijn er veel goede opties beschikbaar. De Oura Ring Gen 3 is ideaal als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle ring met uitgebreide slaap tracking functies. De Ultrahuman Ring AIR biedt vergelijkbare functies in een lichtgewicht ontwerp. De RingConn Smart Ring is een veelzijdige optie met de langste batterijduur, terwijl de Circular Ring Slim extra functies zoals een trilfunctie biedt.

Welke ring je ook kiest, zorg ervoor dat je een model selecteert dat past bij jouw levensstijl en behoeften. Een goede slaap tracker ring kan je helpen je slaapgewoonten te verbeteren en een gezondere levensstijl te ondersteunen.

Voor meer informatie over smart rings en andere wearables, bekijk onze andere artikelen zoals Wat is de beste robotstofzuiger met dweilfunctie? en Wat is de beste smart ring van 2024?.