wat is de beste voerautomaat – Een volledige lijst met de beste automatische voerbakken!

Wat is de beste automatische voerbak voor honden en katten? Bekijk deze blog post om erachter te komen welke voerbak het beste is!

De beste automatische voerbak voor je hond of kat!

Welkom bij onze nieuwste blogpost waarin we de top 10 beste voerautomaten voor honden en katten van 2023 bekijken! Deze slimme apparaten maken het leven van huisdiereigenaren een stuk gemakkelijker, vooral als je even van huis bent. Laten we samen kijken welke automaten dit jaar de show stelen!

Inhoud

Deel het!

Beste automatische voerbak voor katten KUNO Easyfeed

1. KUNO Easyfeed

De KUNO Easyfeed automatische voerbak is een ideale keuze voor katteneigenaren. Met een indrukwekkende inhoud van 6 liter, maakt het apparaat gebruik van een app voor gemakkelijke tijdinstellingen en maaltijdplanning. Het strakke, zwarte ontwerp is zowel stijlvol als functioneel, en past in elk interieur. Dit model staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en biedt een handige manier om de voeding van je kat te beheren, zelfs als je niet thuis bent.

 

Pethero automatische voerbak

2. Pethero 3

De Pethero 3 is een populaire keuze met een verstelbare camera, bediening via een app, en de mogelijkheid om tot 12 maaltijden per dag in te stellen. Deze voerautomaat is geschikt voor brokken van 5 tot 15 mm en heeft een capaciteit van 6 liter.

 

Zedar automatische voerbak voor hinden en katten

3. Zedar

De Zedar voerautomaat krijgt 4,4 uit 5 sterren en stelt je in staat een voedingsschema in te stellen met een capaciteit van 6 liter. Het apparaat waarschuwt je wanneer het voer bijna op is en stelt je in staat spraakberichten op te nemen

 

.Bome automatische voerbak voor honden

4. Bome

De Bome voerautomaat heeft een 4,5-sterrenbeoordeling en biedt een eenvoudige schema-instelling voor maximaal 6 liter voer. Het apparaat is wasmachinebestendig en komt met een app en camera.

 

Petsafe voerautomaat voor honden

5. Petsafe Eatwell

De Petsafe Eatwell kan in totaal 5 maaltijden per dag instellen, met een capaciteit van ongeveer 825 gram voer. De voerbakjes zijn vaatwasmachinebestendig en het apparaat werkt op D batterijen.

 

Petkit voerautomaat voor honden en katten

6. Petkit

Petkit’s voerautomaat heeft een inhoud van 2,8 kilo en biedt de mogelijkheid om tot 10 maaltijden per dag in te stellen. Het apparaat waarschuwt wanneer het voer opraakt en heeft een uitneembare magnetische roestvrijstalen voerbak.

 

 

Catmate voerautomaat katten

7. Cat Mate Voederautomaat C3000

Deze voerautomaat is geschikt voor 3kg droogvoer en biedt een gelijke hoeveelheid voedsel vanaf 10 gram. Het apparaat kan maximaal 3 maaltijden per 24 uur instellen en werkt op 4 C batterijen.

 

Trixie voerbak voor honden en katten

8. Trixie Tx2

De Trixie Tx2 is ideaal voor baasjes die niet altijd thuis zijn. Het is voorzien van icepacks voor natvoer en heeft een antislip onderkant. Geschikt voor 2 x 300 ml voer.

 

Pretty paws - wat is de beste automatische voerbak voor honden en katten

9. Pretty Paws PP002

Deze automatische voerbak heeft ruimte voor 4,3 kg kattenbrokjes en biedt tot 6 maaltijden per dag. Het werkt op stroom of batterijen en heeft een stemrecorder en belsignaal.

 

Conclusie

Voerautomaten zijn een fantastische uitvinding voor huisdiereigenaren die een druk leven leiden. Of je nu op zoek bent naar een apparaat met camera, voor natvoer, of met een grote capaciteit. Wij hebben als nummer 1, de KUNO Easyfeed, vanwege de lage prijs voor wat je krijg, een mobiele app en een makkelijk gebruik, dit is onze mening, of je nu wat anders of specifiekers zoekt, er is altijd een voerautomaat die past bij jouw behoeften en die van je huisdier. Met deze top 10 weet je zeker dat je een goede keuze maakt!

 

Tips voor het Gebruik van Voerautomaten

Begin met een Testfase: Laat je huisdier wennen aan de voerautomaat door deze eerst te introduceren zonder dat het de primaire voedingsbron is. Zo kan je huisdier vertrouwd raken met het apparaat.

Juiste Portiegroottes: Zorg ervoor dat je de voerautomaat instelt op de juiste portiegroottes. Dit is vooral belangrijk als je huisdier op dieet is of de neiging heeft tot overeten.

Regelmatige Reiniging: Reinig de voerautomaat regelmatig om voedselresten en bacteriegroei te voorkomen. Kies indien mogelijk voor een model met vaatwasmachinebestendige onderdelen.

Ververs het Voer: Zorg ervoor dat het voer in de automaat vers blijft. Vervang het voer regelmatig en controleer op houdbaarheidsdatums, vooral als je natvoer gebruikt.

Noodstroomvoorziening: Sommige voerautomaten werken op batterijen of hebben een noodstroomvoorziening. Dit is handig bij stroomuitval, zodat je huisdier niet zonder eten komt te zitten.

Gebruik de App-functies: Als je voerautomaat app-functionaliteiten heeft, gebruik deze dan voor het bijhouden van voedingspatronen en het ontvangen van meldingen over voerniveaus en eetgewoonten van je huisdier.

Plaatsing: Plaats de voerautomaat op een rustige, gemakkelijk bereikbare plek waar je huisdier zich comfortabel voelt tijdens het eten.

Houd Toezicht in het Begin: Zorg ervoor dat je toezicht houdt op hoe je huisdier omgaat met de voerautomaat in de beginfase, vooral om te controleren of het apparaat naar behoren werkt.

Voer en Technologie: Kies een voerautomaat die past bij het type voer dat je huisdier eet. Sommige automaten zijn beter geschikt voor droogvoer, terwijl andere ook natvoer kunnen hanteren.

Train Je Huisdier: Als je voerautomaat een geluidssignaal geeft voordat het voer vrijgeeft, kan je je huisdier trainen om dit geluid te herkennen als een teken dat het tijd is om te eten.